Basisworkshop Royal Icing Koekjes

In deze ca. 3,5 uur durende workshop leer je de basiskennis Royal Icing om thuis mee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over het maken en gebruiken van  Royal Icing. Er worden diverse basistechnieken toegepast op door ons gebakken koekjes. Na afloop ga je met ca. 6 koekjes naar huis in verschillende maten.  Het ontwerp is afhankelijk van het seizoen of het thema. Ook krijg je het Royal Icing recept mee naar huis welke we tijdens de les gebruikt hebben en twee verschillende spuitmondjes met adapters. Zodat je meteen thuis aan de slag kunt! Aanvang workshop is 10:15 uur. Starten om 12:30 uur Eindtijd 16:00/16:30 uur. Er is na afloop gelegenheid om in de winkel producten te kopen. Tijdens de workshop is koffie of thee in de prijs inbegrepen. Er wordt iets bij de koffie/thee geserveerd.

Basisworkshop Royal Icing Koekjes

Waar Jouw Cakeshop
Leijsenhoek 15
4901 ER Oosterhout
Wanneer Sunday 27 September, aanvang 12:30 uur Aantal plaatsen 6
Kosten
€ 55,00 per persoon Aanmelden
Bestel een heerlijke (bruids)taart

Op zoek naar een (bruids)taart die er prachtig uit ziet en ook nog eens heerlijk smaakt? Het kan al vanaf €4,75 per persoon.

Bestel een taart
Volg een workshop

Kom zelf heerlijke cupcakes, cakepops en taarten maken! 

We versieren een taart of cupcakes, die je na afloop mee naar huis neemt om heerlijk op te eten. Ook maken we regelmatig bloemen van gumpaste en vragen we collega's om bij ons een gastworkshop te komen geven.

Bekijk alle workshops
Bezoek onze winkel Nuttig&n

Wij hebben ook een winkel, waar je alle benodigdheden voor het maken van taarten, cupcakes en cakepops kunt vinden! Kom je snel langs?

Bezoek de winkel