Gastworkshop Royal Icing Koekjes met Kim Klein Ikkink van "Droomkoekjes"

In deze ca. 7 uur durende workshop leer je de basiskennis om thuis mee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop worden er verschillende basis technieken gebruikt en krijg je uitleg over Royal Icing. Na afloop ga je met ca. 10 koekjes naar huis in verschillende maten en een 3D ontwerp. Designs zijn afhankelijk van het thema. Ook krijg je een Royal Icing recept mee naar huis wie we tijdens de les gebruikt hebben. Zodat je meteen thuis aan de slag kunt! Aanvang workshop is 9:15 uur. Starten om 9:30 uur Eindtijd 17:00/18:00 uurEr is na afloop gelegenheid om in de winkel producten te kopen.  

Deze Basis dagworkshop is te boeken via de website van Kim zelf: https://www.droomkoekjes-boutique.nl/Basisworkshop30juni


Gastworkshop Royal Icing Koekjes met Kim Klein Ikkink van "Droomkoekjes"

Waar Jouw Cakeshop
Leijsenhoek 15
4901 ER Oosterhout
Wanneer Saturday 30 June, aanvang 09:15 uur Aantal plaatsen 10
Kosten
€ 105,00 per persoon Aanmelden
Bestel een heerlijke (bruids)taart

Op zoek naar een (bruids)taart die er prachtig uit ziet en ook nog eens heerlijk smaakt? Het kan al vanaf €4,75 per persoon.

Bestel een taart
Volg een workshop

Kom zelf heerlijke cupcakes, cakepops en taarten maken! 

We versieren een taart of cupcakes, die je na afloop mee naar huis neemt om heerlijk op te eten. Ook maken we regelmatig bloemen van gumpaste en vragen we collega's om bij ons een gastworkshop te komen geven.

Bekijk alle workshops
Bezoek onze winkel Nuttig&n

Wij hebben ook een winkel, waar je alle benodigdheden voor het maken van taarten, cupcakes en cakepops kunt vinden! Kom je snel langs?

Bezoek de winkel