Wilton Course 2 – Flowers & Cake Design

Bij inschrijving van meer dan 6 cursisten wordt er 1 cursusplaats verloot op de eerste lesavond. Je betaald de cursus wel na inschrijving, maar als je de gelukkige bent wordt het geld binnen 1 week na de eerste les aan je terugbetaald. 

Deze cursus is een vervolg op de Decorating Basics cursus. Je kunt dus alleen deelnemen als je de Decorating Basics cursus hebt gevolgd. Tijdens de cursus Flower & Cake Design leer je hoe je cupcakes en desserts kunt omtoveren tot ware kunstwerkjes. Je ontdekt diverse, bijzondere decoreertechnieken met royal icing. Zo leer je onder andere hoe je mooie bloemen kunt maken zoals violen, lelies en de beroemde Wilton roos. Ook leer je hoe je de bloemen het beste kunt arrangeren op je taart. Na deze cursus kun je onder andere een mooie border spuiten en beheers je de basketweave. Je leert in deze cursus omgaan met zowel royal icing als met gum paste en fondant.
Bij deze cursus zijn een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen. In het pakket zitten materialen die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Deze hebben een waarde van circa € 60,-. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten voor de taarten, cupcakes en icing(s) die je tijdens de cursus leert maken. Deze maak je thuis, dus hiervoor heb je nog ingrediënten nodig. Deze cursus bestaat uit vier lessen van twee uur. De cursusdata zijn op 11-6, 18-6, 25-6 en 2-7-2019 Prijs is inclusief consumpties en cursuspakket t.w.v. € 60,00.

Wilton Course 2 – Flowers & Cake Design

Waar Jouw Cakeshop
Leijsenhoek 15
4901 ER Oosterhout
Wanneer Tuesday 11 June, aanvang 19:15 uur Aantal plaatsen 8
Kosten
€ 135,00 per persoon Aanmelden
Bestel een heerlijke (bruids)taart

Op zoek naar een (bruids)taart die er prachtig uit ziet en ook nog eens heerlijk smaakt? Het kan al vanaf €4,75 per persoon.

Bestel een taart
Volg een workshop

Kom zelf heerlijke cupcakes, cakepops en taarten maken! 

We versieren een taart of cupcakes, die je na afloop mee naar huis neemt om heerlijk op te eten. Ook maken we regelmatig bloemen van gumpaste en vragen we collega's om bij ons een gastworkshop te komen geven.

Bekijk alle workshops
Bezoek onze winkel Nuttig&n

Wij hebben ook een winkel, waar je alle benodigdheden voor het maken van taarten, cupcakes en cakepops kunt vinden! Kom je snel langs?

Bezoek de winkel